Tervetuloa jäseneksi! Welcome to join ACFE Finland ry!

Finland-chapter-web-header

ACFE Finland ry on nyt rekisteröity ja toimintamme Suomessa on alkanut. Yhdistyksen jäsenenä pääset verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja kehittämään omaa osaamistasi innostavassa ilmapiirissä.

Liity mukaan täyttämällä jäsenhakemus täällä ja varaa kalenteristasi 12.03.2019 jolloin tapaamme aihealueena väärinkäytösten ennaltaehkäisy. Tarkemmat tiedot aiheesta ja puhujista lähempänä tapahtumaa.

ACFE Finland ry:n on ACFE:n Suomen osasto (Finland Chapter #222).

//

ACFE Finland ry has now been registered and our operations in Finland have started. As a member of ACFE Finland ry you get to network with other professionals and develop your knowledge and competences.

Join the association by filling in the application request form here and save the date 12.03.2019 when we will meet to discuss topics related to fraud prevention. More information about the venue later.

ACFE Finland ry is Finland Chapter #222 of ACFE.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s