Finland-chapter-web-header

ACFE Finland ry on nyt rekisteröity ja toimintamme Suomessa on alkanut. Yhdistyksen jäsenenä pääset verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa ja kehittämään omaa osaamistasi innostavassa ilmapiirissä.

Liity mukaan täyttämällä jäsenhakemus täällä ja varaa kalenteristasi 12.03.2019 jolloin tapaamme aihealueena väärinkäytösten ennaltaehkäisy. Tarkemmat tiedot aiheesta ja puhujista lähempänä tapahtumaa.

ACFE Finland ry:n on ACFE:n Suomen osasto (Finland Chapter #222).

//

ACFE Finland ry has now been registered and our operations in Finland have started. As a member of ACFE Finland ry you get to network with other professionals and develop your knowledge and competences.

Join the association by filling in the application request form here and save the date 12.03.2019 when we will meet to discuss topics related to fraud prevention. More information about the venue later.

ACFE Finland ry is Finland Chapter #222 of ACFE.