ACFE Finland ry yhdistyksen tapaaminen lokakuu // 2 CPE pistettä

Kokouspaikka: Tapaaminen järjestetään etänä Teamsin tai Zoomin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ennen tilaisuuden alkua.

Teema: Etiikka

Puhuja: Niina Ratsula, Co-founder Nordic Business Ethics, Code of Conduct Oy

Aiheena: Nordic Business Ethics Survey 2020  – Missä Pohjoismaassa on eettisin työelämä?

Pohjoismaisen työelämän eettisyyttä käsittelevä Nordic Business Ethics Survey kysely toteutettiin jo toistamiseen 2020. Tänä vuonna mukana ovat Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi myös Tanska. Tule kuulemaan uunituoreet kyselyn tulokset. Saat vastauksen mm seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat yleisimmät eettiset huolenaiheet työpaikoilla? Kuinka moni on valmis puuttumaan havaitsemiinsa epäkohtiin? Mitkä ovat yleisimmät syyt puuttumatta jättämiselle? Kuinka usein esihenkilö on osana epäeettiseksi koettua toimintaa? Kuinka moni kokee arvoristiriitoja työssään? Mikä on muuttunut verrattuna viime vuoteen? Tuloksia esittelee kyselyn toteuttajan Nordic Business Ethics Networkin toinen perustajista, Niina Ratsula.

Tilaisuus on ilmainen ACFE Finland ry:n jäsenille, muille osallistumismaksu on 60 euroa.

Ilmoittaudu kokoukseen 19.10.2020 mennessä täältä.

Tervetuloa!